Advanced Purposeful Persoonlijk Leiderschap

Er is nu ook een vervolg ontwikkeld op basis van onder andere de ervaringen en wensen van deelnemers: Advanced Purposeful Personal Leadership.

Een verdere ontwikkeling en verinnerlijking van Purpose en Persoonlijk Kompas ondersteund door de laatste inzichten en ontwikkelingen voor het succesvol in de praktijk brengen van nieuw gedrag.  In-company of open. Beide zijn mogelijk.

Je bent je er al een tijd van bewust wat het kennen en doorleven van jouw Purpose met je doet. Hoe het je perspectief geeft en helderheid brengt in verwarrende situaties. En ook voor keuzes stelt die onontkoombaar lijken te zijn.

Purpose ontwikkelt zich

En je merkt ook dat jouw ‘Purpose’ zich verder ontwikkelt. Er komen nieuw lagen naar boven die je nog dichter bij jouw essentie brengen. Het begint er ook wat ongemakkelijk uit te zien. Klopt dit nu? Is het zo kort en krachtig? Durf ik op mijn inzichten te vertrouwen?  Wat zegt mijn innerlijke wijsheid hierover? Kan ik daar eigenlijk bijkomen?

Over barrières stappen

En dan is er nog iets. Je hebt gemerkt dat er op spannende moment draken op je schouder zitten waarvan je dacht dat je ze vaarwel had gezegd. Diepgewortelde patronen die je tegenhouden om te gaan doen wat je eigenlijk wil. Je kent ze en weet dat die gedachten zich niet onder het tapijt laten stoppen. Hinderlijk? Ze vertroebelen in elk geval het uitzicht.  Je wil dat wel veranderen maar hoe doe je dat?

Wat wij geleerd hebben

Sinds 2013 hebben zo’n 300 deelnemers bij ons de ‘Leadership Journey’ gevolgd. En vrijwel zonder uitzondering is iedereen daarna gedeeltes van zijn of haar leven anders gaan inrichten. Met een aantal van hen hebben we in diepe verbinding meebeleefd hoe zij hun transformatie hebben vormgegeven.

Magic

Wat is de ‘magic’ van transformatie rond ‘purpose’? Hét antwoord hebben we niet. Wel zien we steeds een persoonlijke synthese van het bewust kunnen aanboren van innerlijke wijsheid, het vermogen om steeds authentiek aanwezig te zijn, moed oproepen én vasthouden, terug in alle transformatieverhalen. Hoofd, hand en hart onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De verdieping: Advanced Purposeful Personal Leadership

We gaan in 2,5 dag verdieping aanbrengen op ‘Purpose’ en het omgaan met ‘Barrières’. Daarbij maken we gebruik van het werk van onze strategische partner Tim Kelley.

Via meditatie, lichaamswerk, ervaringsoefeningen, individuele- en groepsreflectie zal je zal je:

  • Een persoonlijke en betekenis volle band opbouwen met jouw innerlijke wijsheid.
  • Jouw Purpose verder ontleden, verfijnen en concretiseren.
  • Inzicht in je barrières vergroten én ervaren hoe je deze kunt vervangen voor stimulansen.
  • Handreikingen aangeboden krijgen hoe je nieuw gedrag op een natuurlijke manier in jouw ‘systeem’ krijgt.

Aanpak

Tijdens een uitgebreide intake kijken we terug op de periode na jouw journey. Na enkele weken start het programma op dag 1 om 16.00 uur. We zoeken weer een inspirerende locatie en werken met groepen van maximaal 14.  Indien gewenst kan je na het programma intekenen op een drietal coaching sessies. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als voorbereiding heb je het PPl programma gevolgd.

Investering

De investering voor dit programma van 2,5 dag is Euro 3000, — exclusief BTW, inclusief Hotel, F&B alle materialen.

Betaal je privé dan is de investering euro 1500 exclusief BTW, inclusief Hotel, F&B alle materialen.

Programma op hoofdlijnen

Informatie & Inschrijven

E: Eline@redzebragroup.com

06 51 22 81 84

E: Maarten@redzebragroup.com

Tel: 06 22 20 98 32