CROSSROADS

Een onorthodoxe benadering van carrièrevragen van executives. Welke keuzes heeft u, wat zegt de arbeidsmarkt, hoe laat u uw purpose werken in uw volgende job? Hoe zet u de volgende stappen? We hebben voor executives een individuele- en groepsaanpak.

Klik hier om een uitgebreide beschrijving van CrossRoads te lezen.

Bel ons om meer te weten te komen over maatwerkoplossingen.

Regelmatig organiseren we Lunch & Learn bijeenkomsten rond het thema CrossRoads. Een unieke mogelijkheid om te ervaren wat uw opties zijn. Ook een keer bijwonen? Klik op de rode button en doe mee.

Maandelijks geïnspireerd worden? Klik hier.

Wat klanten zeggen

Ik heb Maarten leren kennen en waarderen als een scherpe denker die je met een soms prikkelende aanpak gericht aan het nadenken zet. Hij durft daarbij van gebaande paden af te wijken, aan de andere kant is hij ook heel pragmatisch in de inzichten die hij aanreikt. Het moet wel werken en het moet succes opleveren in de praktijk. Maarten kent het klappen van de zweep in de corporate omgeving, en heeft mij daarin goed voorbereid. Ik ben nu meer wendbaar en meer bewust van impliciete dynamieken in mijn omgeving. Kortom, heb veel van hem geleerd en opgestoken. En verder kun je op zijn tijd goed met hem lachen, dat is ook wel zo plezierig.

Pieter Van Leeuwen – Head of Labour Relations at Ziggo (a Liberty Global Company)

 “Op het moment dat ik er niet op zat te wachten werd ik op scherp gezet.

Mede dankzij Maarten zit ik waar ik nu zit en ben ik wie ik nu ben”.

Frank Crouzen – Commercieel Directeur TotaalBED

Door oprechte interesse, waardevolle kritiek en goede adviezen heeft Maarten mij in een lastige loopbaanfase het vertrouwen in eigen kunnen laten behouden en aangescherpt. Het daarmee gepaard gaande zelfvertrouwen is maatgevend bij het vinden van de juiste nieuwe werkgever. Ik kan Maarten Putz, met al zijn expertise in executive career switches én de onboarding daarna van harte aanbevelen!”

Marc Nederkoorn – Business Development Manager at CIMT bv

Maandelijks geïnspireerd worden? Klik hier.