EPL & PPL Referenties

Caspert van der Wel,
Directievoorzitter Rabobank Gouwestreek.

“Met het MT hebben we deelgenomen aan een twee-daagse Effectief Persoonlijk Leiderschap. Door denken, voelen en doen met elkaar in verbinding te brengen hebben we een individuele “Purpose’’gedefinieerd. Heel concreet en praktisch door individueel en gezamenlijk te reflecteren op je persoonlijke leven en gebeurtenissen als ook op de ervaringen in je loopbaan. Door het helder verbeelden en beschrijven van mijn eigen Purpose beschik ik over een richtinggevend kompas dat betekenisvol is voor mij persoonlijk, voor mijn privé leven en mijn professionele (leiderschap)ontwikkeling.

De RedZebra Group heeft ons op een vakkundige en inspirerende wijze met behulp van een integrale ervaring bewust gemaakt van de kracht van het individu en van het team”.

Ronald Van Weegen
Voormalig Hoofd Learning & Development, Rabobank.
MT lid Stedelijk Museum Amsterdam

“De drie daagse journey van Red Zebra hebben mij op een intensieve wijze laten reflecteren op mijn loopbaan, daar waar ik sta in mijn leven en dat wat mij drijft, waar mijn kracht zit en wat mij belemmert om effectief te zijn. De kracht van het programma zit in het gestructureerde proces én de praktische oefeningen, waarbij zowel het rationele, het intuïtieve als het emotionele perspectief aan bod kwam en er een hele goede balans is tussen denken én doen. De diversiteit in achtergrond van de deelnemers, de diepgaande dialogen met hen en de begeleiding door de facilitators, hebben mijn persoonlijke reflectie versterkt. Zodanig dat ik na drie dagen niet alleen mooie inzichten had, maar ook een concreet plan en het vertrouwen om de vervolgstappen te zetten”.

Ruud Gommers
Directie Voorzitter Rabo Bommelerwaard a.i.

“De ontwikkelingen binnen Rabo waren voor mij een reden om te reflecteren op mijn loopbaan tot nu toe en eens echt te investeren in mijzelf. De Effectieve Persoonlijk Leadership Journey van de RedZebraGroup en de daarop volgende coachings gesprekken hebben mij enorm geholpen om keuzes, ambities en zelfbeeld te formuleren. Dit heeft geleid tot een spannende keuze om Rabo te gaan verlaten en een carrière buiten Rabo te gaan starten.
De kennis, ervaring, wijsheid en warmte van Red Zebra en ook de deelnemers waren daarbij een effectieve stimulans”

Bart de Ruigh
Voormalig COO SNS BANK
CFO UNICEF NL

About RedZebra Leadership Journey
“This has been one of the most impactful leadership journeys ever attended. During the journey I have been able to create a clear focus based on my purpose in life including great insights to let go of my fears. I have made firm choices both professionally and personally. The wisdom, care and love I have experienced by the RedZebra Group as a team to guide me safe all through the process has been an astonishing experience. I recommend every executive to accept this gift. It is a life changing experience.”

Martine Van Ommen
Directeur Eigenaar en Coach Carreer2Coach

Voormalig Manager mobiliteitscentrum Nieuw Perspectief/executive coach Rabobank Nederland “Bijzonder veel dank nogmaals voor de mooie journey en de uitnodiging zo intensief en toch ontspannen mee te reizen in die inspirerende groep, met jullie als veilige en prikkelende gidsen. Elk van ons zo met z’n eigen butsen + cracks waardoor het leven smaak en diepgang krijgt. Het delen van de ervaringen en delen van gerichte aandacht met/voor elkaar was bijzonder. En programma gewoon goed, to the point en met fijne reflectieve ruimtes. Een geweldige basis en kompas voor optimale gerichte accenten en keuzes in werk en leven”.

Frans Overdijk
Voormalig CFO De Lage Landen.
Interimmanager

“Net als bij vele anderen heeft mijn loopbaan zich in de loop van jaren vooral ontwikkeld door de mogelijkheden die werden aangeboden zonder er bij stil te staan wat ik in de basis echt zou willen doen, waarvoor ik wakker zou willen worden. Dit compacte en intense programma bood mij een uitstekende structuur om meer inzicht te krijgen in mijn eigen voorkeur en een concreet plan te maken voor de vervolgstappen.”

Sean Hitchcock
IT executive RBS and Cap Gemini
Innovation Consultant start up Bootcamp

“Peter Paul I want to thank you and Hamid gratefully for this life-changing event. I have had the privileged to join many excellent training programs both with RBS and Capgemini where I have been employed for more than 10 years.
None of these programs have even come close to what I have experienced during the journey. Whenever you close your eyes at the end of your life you may refer to this life changing experience during the journey and say to yourself: “You made a difference in the Lives of many”. What a great job!
Whole heartedly THANKS”
Sean

Rick VanZijp
MD Adviseur Rabobank Noord en Oost Nederland

“De Effectieve Persoonlijke Leiderschaps reis met de RedZebraGroup en deelnemers/sters was voor mij een openbaring en een geweldige start om oude blokkades te kunnen helen om de toekomst met nog veel meer dankbaarheid te kunnen omarmen. Het programma, het proces, de stappen, de facilitatie allemaal bouwstenen om veilig en intensief met elkaar te kunnen reflecteren op je carrière en je leven. Het is een bijzonder cadeau dat jij jezelf kunt geven. Ik kijk met grote dankbaarheid terug op deze ervaring”.

Kata Herczog
Former Head of Marketing & Communication RBS
Head of brand experience Aegon Group.

“The Journey has given me clear direction (where I do want to go to) and insights (how do I get there). Professionally, Private and Personal. It has given me confidence in the future. I am able to rely on my own capabilities. Once you know what your purpose is in life, trust the process. New opportunities will emerge. It is the most precious gift I ever received in my life”.

Andreas van den Goorbergh
Algemeen Directeur Human Business Support
Initiatiefnemer en voorzitter Stichting ACE Nederland

“Een bijzondere reiservaring met Peter Paul en Hamid. Een kort reisverslag: door ’s avonds goed voorbereid en in een plezierige omgeving heel persoonlijk kennis te maken werd een uitstekende basis gelegd voor de volgende 2 reisdagen. Ik bevond met in een divers, interessant en inspirerend gezelschap van reisgenoten. De werkwijze van reflecteren/verdiepen, dialoog/verrijken en delen/groepswijsheid bracht rust en regelmaat waardoor ik me goed kunt openstellen voor het proces. Een afwisselend programma binnen/buiten, beeld/woord/muziek, oude en nieuwe kennis, dialoog/reflectie door 2 ervaren reisleiders. Ik kan deze reisetappe in ieders ‘levensreis’ van harte aan bevelen; het geeft verdieping en richting aan ieder vervolg”.

Jan Bart Wilmink
Voormalig Global Head of HR Lonza Bioscience.
Performance coaching & Business Development at Opinity B.V.

“Het Effective Persoonlijk Leiderschaps Programma van de RedZebra Group is een van de krachtigste en meest impactvolle leiderschapsprogramma’s die ik ken. Zowel materialen alsook de methodologie zijn ‘state of the art’ in combinatie met uiterst professionele en bovendien plezierige trainers. Sterke
nadruk op inzichtelijk en specifiek maken van ‘Purpose’ op zodanige wijze dat het goed toepasbaar is in ‘Daily Life’. Geen oppervlakkig of zwevend programma, wel heel inspirerend en effectief.

Absolute aanrader voor diegene die het roer om wil gooien in zijn of haar (gehele) organisatie en die
‘performance’ op menselijke manier naar een hoger niveau willen tillen”.

Peter Toelen
General Manager – Engineering, Maintenance & Turnaround Shell
Directeur Peter Toelen Consultancy

“Nogmaals mijn grote dank voor een zeer indrukwekkende Leadership Journey.

A way to go voor mij maar zoals gezegd kan ik mijn persoonlijk kompas naar de toekomst voor mijn
3P’s verder invulling en verdieping geven geholpen door de verkregen inzichten van RedZebra EN de
geweldige groep die we hadden voor deze Journey samen.
Ik zal ongetwijfeld nog verder klankborden en deze journey aanbevelen aan al mijn relaties.
Wil je ook nogmaals mijn persoonlijke dank overbrengen aan Azwin en Hamid.
Een geweldig team!”.

Simone Lavicka -Wanzenbock
International banking Royal Bank of Scottland.
Strategy Lead – Ingenico e-Payments.

“Your programme was indeed an amazing journey, actually just the start of it.:-) I have a much better understanding of my purpose in life and what’s holding me back. Now I need the courage to make fundamental choices in life. Thanks again for this amazing experience!”
Simone Lavicka