Purposeful Persoonlijk Leiderschap

Sinds 2013 hebben honderden deelnemers ons Purposeful Persoonlijk Leiderschap programma gevolgd. Een Leadership Journey waarin je doorleeft wat jouw ‘purpose’, jouw interne kompas is en welke barrières je nog te slechten hebt. In-company of open. Beide zijn mogelijk.

Wilt u enkele referenties te lezen? Klik dan hier.

Wilt u meer weten over de inhoud van de Purposeful Persoonlijk Leiderschap? Klik dan hier.

Voor de agenda? Klikt u hier.

Maandelijks geïnspireerd worden? Klik hier.


Advanced Purposeful Personal Leadership

Er is nu ook een vervolg ontwikkeld op basis van onder andere de ervaringen en wensen van deelnemers: Advanced Purposeful Personal Leadership.

Een verdere ontwikkeling en verinnerlijking van Purpose en Persoonlijk Kompas ondersteund door de laatste inzichten en ontwikkelingen voor het succesvol in de praktijk brengen van nieuw gedrag.  In-company of open. Beide zijn mogelijk.

Wil je meer weten over de inhoud van Advanced Purposeful Persoonlijk Leiderschap? Klik dan hier. Direct naar de agenda? Klik hier

Nothing gets transformed in your life until your mind is transformed.   Ifeanyi Enoch Onuoha

Wat klanten zeggen

Met het MT hebben we deelgenomen aan een twee-daagse Effectief Persoonlijk Leiderschap.

Door denken, voelen en doen met elkaar in verbinding te brengen hebben we een individuele “Purpose’’gedefinieerd. Heel concreet en praktisch door individueel en gezamenlijk te reflecteren op je persoonlijke leven en gebeurtenissen als ook op de ervaringen in je loopbaan. Door het helder verbeelden en beschrijven van mijn eigen Purpose beschik ik over een richtinggevend kompas dat betekenisvol is voor mij persoonlijk, voor mijn privé leven en mijn professionele (leiderschap)ontwikkeling.  

De RedZebra Group heeft ons op een vakkundige en inspirerende wijze met behulp van een integrale ervaring bewust gemaakt van de kracht van het individu en van het team.

Caspert van der Wel, directievoorzitter Rabobank Gouwestreek

De Personal Leadership Journey van Red Zebra doet zijn naam werkelijk eer aan! Allereerst is dit een programma waarin het leidingnemen over “mijn eigen ik” centraal staat in plaats van leidinggeven aan anderen. Ik heb ervaren dat mede hierdoor de onderlinge verschillen tussen de diverse deelnemers qua specifieke opleidingen en werkomgevingen irrelevant zijn. Daarentegen zorgt de diversiteit in achtergrond en levensfasen voor een waardevolle variatie aan inbreng. De drie coaches wil ik complimenteren voor het in korte tijd creëren van een sfeer van groot onderling vertrouwen en verbondenheid, waardoor het delen van soms zeer persoonlijke verhalen zonder barrières verloopt. De drie dagen heb ik ook beleefd een daadwerkelijke journey – een ontdekkingstocht naar het definiëren van mijn persoonlijke kompas aan de hand van prikkelende oefeningen, opdrachten tot zelfreflectie en persoonlijke dialogen met mijn medereizigers. “Geïnspireerd, verrijkt en gevoed” waren mijn samenvattende woorden aan het eind van deze journey, die ik heb ervaren als een herontdekking van mijzelf. Veel dank hiervoor!

Edwin Oei – Radioloog en Universitair Hoofddocent, Erasmus MC Rotterdam

Na 34 jaar met veel plezier en met veel afwisseling op verschillende plekken in de wereld gewerkt te hebben bevond ik mij op een kruispunt in mijn leven. What’s next? Een lastige vraag! Het Red Zebra team heeft mij op bijna speelse wijze geholpen een persoonlijk kompas te creëren waarmee ik op dit en latere momenten plannen en keuzes kan toetsen aan waarden en doelen die er voor mij echt toe doen. Ratio, intuïtie en emotie worden in het drie dagen durende programma uitgedaagd en zorgen ervoor dat mijn waarden en doelstellingen solide en duidelijk waren aan het eind van het programma maar ook nu om voor mijzelf te kunnen bevestigen dat ik nog steeds het voor mij juiste pad volg.Het enthousiaste en ter zake kundige Red Zebra team, een overtuigende en duidelijke structuur en gemotiveerde mede deelnemers maakten deze dagen bijzonder waardevol.

Hein Hilhorst Project Engineering Manager, Shell International