INDIVIDUELE LENS

Wat klanten ons vragen

  • Hoe ontwikkelen wij meer verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief bij onze leidinggevenden?
  • Ik wil coaching krijgen zodat ik effectief en succesvol dit verandertraject kan leiden.
  • We willen dat onze executives zelf aan hun employability werken en de regie over hun loopbaan nemen, ook als hun toekomst buiten onze organisatie ligt.
  • Ik wil verdieping op Purpose én kompas en help mij mijn beperkende gedachten succesvol te lijf te gaan?
  • Ik zit vol stress over mijn performance en zie geen oplossing. Wie van de Zebra’s kan mij een stap verder helpen?
  • Ik wil weer een nieuwe job in de C-suite: kunnen jullie mij support bieden?
  • Wat is mijn purpose, mijn bedoeling, mijn persoonlijke kompas bij keuze’s in mijn werk?
  • Ik zit net in een nieuwe baan en wil 3 maanden onboarding coaching om de basis voor succes te leggen.

Dit is wat we doen

Het persoonlijke contact staat centraal in onze aanpak. We gaan de verbinding aan en vanuit die veiligheid zoeken we met u naar oplossingen. Wij stimuleren uw persoonlijke ontwikkelingsrichting en ondersteunen bij het identificeren en opheffen van de barrières die uw ontwikkeling tegenhouden. We gaan actief opzoek naar uw bijdrage, uw talent en uw ‘purpose’.

Er zijn een aantal activiteiten die we veel doen voor onze opdrachtgevers.

Meer weten? Klik dan op een van de rode buttons.

Maandelijks geïnspireerd worden? Klik hier.

Wat klanten zeggen:

De Personal Leadership Journey van Red Zebra doet zijn naam werkelijk eer aan! Allereerst is dit een programma waarin het leidingnemen over “mijn eigen ik” centraal staat in plaats van leidinggeven aan anderen. Ik heb ervaren dat mede hierdoor de onderlinge verschillen tussen de diverse deelnemers qua specifieke opleidingen en werkomgevingen irrelevant zijn. Daarentegen zorgt de diversiteit in achtergrond en levensfasen voor een waardevolle variatie aan inbreng. De drie coaches wil ik complimenteren voor het in korte tijd creëren van een sfeer van groot onderling vertrouwen en verbondenheid, waardoor het delen van soms zeer persoonlijke verhalen zonder barrières verloopt. De drie dagen heb ik ook beleefd een daadwerkelijke journey – een ontdekkingstocht naar het definiëren van mijn persoonlijke kompas aan de hand van prikkelende oefeningen, opdrachten tot zelfreflectie en persoonlijke dialogen met mijn medereizigers. “Geïnspireerd, verrijkt en gevoed” waren mijn samenvattende woorden aan het eind van deze journey, die ik heb ervaren als een herontdekking van mijzelf. Veel dank hiervoor!

Edwin Oei – Radioloog en Universitair Hoofddocent, Erasmus MC Rotterdam

Na 34 jaar met veel plezier en met veel afwisseling op verschillende plekken in de wereld gewerkt te hebben bevond ik mij op een kruispunt in mijn leven. What’s next? Een lastige vraag! Het Red Zebra team heeft mij op bijna speelse wijze geholpen een persoonlijk kompas te creëren waarmee ik op dit en latere momenten plannen en keuzes kan toetsen aan waarden en doelen die er voor mij echt toe doen. Ratio, intuïtie en emotie worden in het drie dagen durende programma uitgedaagd en zorgen ervoor dat mijn waarden en doelstellingen solide en duidelijk waren aan het eind van het programma maar ook nu om voor mijzelf te kunnen bevestigen dat ik nog steeds het voor mij juiste pad volg.Het enthousiaste en ter zake kundige Red Zebra team, een overtuigende en duidelijke structuur en gemotiveerde mede deelnemers maakten deze dagen bijzonder waardevol.

Hein Hilhorst Project Engineering Manager, Shell International